***       Водещите вечерни новини       на 8 декември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 8 декември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Петков: да си свършим работата по Шенген, а не да се държим неадекватно. Готвят бягство на Путин в чужбина?


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 8 декември   

 

„ България заслужава да бъде в Шенген, ние не сме второкласен хора. Но вместо нападателна изразителност, да си свършим работата “.

„ В мои диалози в Брюксел с европейски водачи са ми казвали ясно, че те са виждали разликата сред това, което се е говорило и това, което се е предписание по времето на държавното управление на Борисов. Те споделиха: ние не сме били слепи нито за Капитан Андреево, нито за Росенец. И имаме огромен боязън, че в случай че се върне държавно управление, следено от ГЕРБ, старите практики ще се върнат още веднъж “.

***

***

Миш-маш…

***

Българска социалистическа партия „ Продължаваме промяната " приканиха президента Румен Радев да се яви в Народното събрание, с цел да изясни дейностите и бездействията на назначения от него длъжностен кабинет.

„ … да призоват „ началника на назначените “ да пристигна в пленарната зала и да изясни всички дейности и бездействия на служебния кабинет “.

***

„ Уважаема г-жо Фандъкова,

До нас доближи притеснителна информация, че e планувано провеждането на „ протест в поддръжка на Русия “, който да прерасне в  „ празнично гражданско шествие “ под надпис „ Ние не сме неутрални! Ние сме за Русия! Победата е наша!

В поканата към наличие, оповестена в обществените мрежи, е написано следното „ Нека всички, които милеят за България и Русия (защото ние сме неразделни елементи от едно цяло)….

Напомняме Ви, че България е част от Европейския съюз и НАТО, а НЕ неразделна част (едно цяло) от Русия.

Миналия месец Европейският парламент разгласи Русия за страна спонсор на тероризма. Убедени сме, че не трябва да се позволяват терористични апели и изяви в центъра на европейска София “.

***

***

***

Разбитата през вчерашния ден в Германия тайна група, която е възнамерявала да събори демократичния строй, е разполагала с доста оръжие и затова е била евентуално рискова, сподели през днешния ден ръководителят на Федералната работа на престъпната полиция Холгер Мюнх, представен от Франс прес.

Разследването обгръща общо 54 души. Двадесет и петима от тях бяха задържани по време на акцията през вчерашния ден сутринта в границите на следствие на тази клетка, въодушевена от идеологията на „ Гражданите на райха “, екстремистко придвижване, което се разрасна в интервала на антиковидните ограничавания, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Групата е била следена „ от пролетта на тази година “, сподели Томас Халденванг, началник на Федералната работа за отбрана на конституцията (германското контраразузнаване), пред телевизия Ер Те Ел.

***

Баскетболистка, хваната с няколко грама трева, против „ търговеца на гибел “ Виктор Бут…

***

Практиката да се вербуват пандизчии за войната от време на време води и до това – постанова се да ги преследват и отстрелват техните си

***

Обмисляли Китай, само че размислили. После, по остарял нацистки бит, се спрели на Латинска Америка. 

„ Операция по евакуацията в чужбина на  Владимир Путин и най-близкото му обграждане се приготвя в Кремъл ", написа медията от Съединени американски щати „ Дейли бийст ".

Според някогашния създател на речите на Путин Абас Галямов проектът е с кодовото име „ Ноев ковчег ". „ Обмислянето  на вид за емиграция е почнало още през тази пролет. Целта на „ Ноев ковчег " е сегашните ръководещи да намерят леговище при положение на неподходящо за властта развиване на събитията ", добави той.

„ Първоначалната концепция е била тихият кей да бъде Китай. По-късно този вид е изнемощял, тъй като Пекин едва ли ще си разреши лукса да одобри Путин и хората към него ", уточни още Галямов.

„ Заради това по-късно е настъпила  промяна в проекта и погледите са били ориентирани към страни от Латинска Америка. Много страни от този район от света не екстрадират хора. Като най-вероятна дестинация се обрисува Венецуела, ръководена от левия президент Николас Мадуро “.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР